EN SU IDIOMA

El xollo de ser inmigant moro a Catalunya



Mentre 50.000 famílies que a una mitjana de 4 persones són 200.000 persones, es queden sense sostre per no poder pagar la hipoteca, contrasta que la Generalitat de Catalunya, dirigida novament per CiU Sr. Artur Mas, ofereix als estrangers immigrants ajudes financeres per al lloguer dels seus habitatges.

D'aquest pressupost per ajuts el 90% es destinació a aquests ajuts principalment repartides entre immigrants d'origen magebri segons relata l'Agència d 'labitatge de Catalunya que dirigeix ​​Núria Bonada.

Increïble que els pagans catalans no rebin ni un duro d'ajuda i es deté a persones que estan de pas, que una vegada realitzats quatre duros, legalment o il.legalment, es van als seus països d'origen sense deixar ni un euro de benefici? jo creia que Això del efecte crida ja s'havia acabat, però sembla que no!!

No sé si el president de la Generalitat vol tornar a ballar-imperialistes i dictatorials que van portar el seu partit a la derrota electoral amb Jordi Pujol? però per descomptat mal va per a les pròximes eleccions!

Com a anècdota els diré que vaig anar a demanar fa dos anys una ajuda per llogar el pis a la pròpia Generalitat i em van dir que ja em avisarien des de llavors l'únic avís que he tingut és pagar els impostos o sigui més o menys que et vagis a prendre pel CU_ _



No hay comentarios:

Publicar un comentario