EN SU IDIOMA

Muy bueno lo de la atencion ciudada en Cataluña

No tiene perdida alguna, se habla de la atencion al ciudadano de cataluña en la administracion de justicia, asi que puedes matarte buscando enlaces y encontraras de todo menos donde quejarte y si quires presentar una denuncia contra el maltrato o caso por la policia ( mosos d´escuadra ) entonces tirate al rio y por favor no os riais ya que la cosa es seria .

No se si sera por la crisis ? pero cuando pulsas el enlace la pagina sale en blanco, y en el mejor de los casos NO EXISTE NADA ,  asi que si quieres quejarte de algo que sea relativo o toque a la justicia en cataluña lo mejor es que hagas como el de la imagen

Hay que felicitar al Artur mas y al consejero de Justicia en especial por sus mossos ( policia autoctona de la generalitat de Cataluña que no ciudadana ) yo por lo menos no acudi a ningun referemdum de si la queria o no ?




2 guiñoladas als gabachos de la seleccio Española

Un home tenia bitllets per al partit frança Espanya a quarts de final.

Quan s'asseu, un altre home s'acosta i li pregunta si està ocupat el seient al seu costat. -

No, està desocupat. Sorprès l'altre diu: - És increïble, qui amb seny té un seient com aquest per aquest partidàs entre gavachos i Espanya  l'esdeveniment més gran del món, i no el fa servir?

L'home el mira i li diu: - Bé, en realitat el seient és meu. El vaig comprar fa dos anys. Se suposava que la meva dona em anava a acompanyar, però va morir.

Aquest és el primer mundial en què no anem a estar junts des que ens vam casar el 1982.

Desconsolat l'altre diu: - OH! Quina pena sentir això. És terrible.

Però, no va poder trobar algú més? Un amic, o parent, fins i tot un veí perquè fes servir el seient? L'home nega tristament amb el cap mentre diu: - No .... estan tots en la vetlla a aquestes hores potser ja l'enterrament.