EN SU IDIOMA

Nou president nou càntir aigua fresca



El nostre flamant Artur Mas president de la Generalitat, (ja era hora de tenir un president del país) auque amb Montilla estàvem més frikis perquè ens semblavem als Estats units, amb un president Negre, aquí amb un president Andalús (de cordoba) però no hi ha de discutir que l'home l'hi feina bé. i va aprendre el català una mica a final però va demostrar tenir inclinació, encara que no em queda clar si era a la cadira de president o al país?

ens comentava en el seu míting, el següent


Àngel Colom, qui va deixar clar que "l'onada d'intolerància i xenofòbia que recorre Europa no és la que tenim a Catalunya ". També va assegurar que Catalunya no vol ser multicultural "sinó un sol poble, una sola societat". I per a això, va remarcar la importància de compartir una llengua comuna: el català.

Artur Mas va reprendre aquest discurs per explicar breument la història de Catalunya com a poble, els seus orígens més remots i la vinculació política i social de la seva comunitat al territori europeu. Va defensar la tradició comercial i industrial dels ancestres i va rematar amb un contundent "som fills de la immigració". Segons ell, "sense la immigració, la Catalunya d'avui no es podria entendre ".