EN SU IDIOMA

un català en viatge eròtic a Nova York



Un home es puja a un avió a l'aeroport de Ciutat de Mèxic, amb destinació a Nova York, i en asseure descobreix una dona guapíssima que va entrant a l'avió. Es dóna compte que es dirigeix ​​cap al seu seient i. .. ¡¡Loteria!! s'acomoda al lloc del costat.

- ¡Hola!! -pregunta-¿Viatge de negocis o de vacances?

- Ella el mira i li respon de manera encantadora: - De treball, vaig a la Convenció Anual de nimfòmanes als Estats Units.

L'home s'empassa saliva ... aquí aquesta una de les dones més bonica que ha vist en la seva vida, asseguda al seu costat i va a. .. ¡Una convenció de nimfòmanes!!
Lluitant per mantenir una actitud correcta, li pregunta calmadament:

- ¿I que fa vostè exactament en aquesta convenció?

- Conferenciant-li respon-parlo des de la meva experiència, per desmitificar molts mites sobre la sexualitat.

- ¿De debò? -somriu-I què mites són aquests?

- ,-ella li explica-un de molt popular és que els NEGRES són els homes millor dotats físicament, quan en realitat són els INDIS o INDÍGENES els que posseeixen aquesta qualitat. Un altre mite molt popular és que els FRANCESOS són els millors amants, quan en realitat són els d'ascendència GREGA. I també hem comprovat que els millors amants en potència, en totes les categories són d'origen ESPANYOL.

De sobte la dona s'incomoda i es posa vermell. - Perdó-li diu-en realitat no hauria d'estar parlant de tot això amb vostè ... ¡¡Quan ni tan sols sé el seu nom!!

- ¡¡PLOMA BLANCA!! -li respon-¡¡PLOMA BLANCA Papadópulos PÉREZ !!... però els meus amics em diuen ¡¡MANOLO!!