EN SU IDIOMA

Adeu a Jose Guardiola entrenador del Barsa

Segons el per desgast? clar que sembla que els taxistes no es desgasten, els forners tampoc, però els entrenadors de futbol si?

No ser que el desgast és l'econòmic on el Barsa, com a bon equip català paga misèries comparat amb altres clubs i altres entrenadors que no han fet ni una quarta part dels èxits esportius que el Guardiola?

Així tenim que un Mourinho cobraria uns 16 milions d'euros (10 en fitxa) + el 43 de fiscalitat que assumeix el Madrid i altres dispendis el Pep guardiola en donar-li l'alternativa li pagaven 1.5 milions d'euros després sembla ser que pas a 7.5 i al final serien 10? però si li traiem el fisc es quedaria en només 5.5 milions de euros, que comprat amb ni més ni menys d'un Mourinho és poca cosa.

El mateix passaria amb Leo mesi i cristià ronaldo o l'altra podria ser que quan el van fer fora del Barsa, ara s'hagi rescabalat ??

Haworthia pera l´anti radiacio i stress

Hawortia


Cultiu: Molt fàcil de conrear i comú.

Necessita aigua normal, però no l'aigua una altra fins que s'assequi. A més, és una espècie que està latent en l'hivern i requereixen molt poca aigua (potser fins i tot cap) durant els mesos freds. Tolerància a les gelades: La llum necessària protecció contra les gelades. Mínim de 5 º C per al cultiu d'assegurança (però forta fins a -5 ° C o menys.) Exposició al sol: Requereix ombra lleugera a la llum brillant (protegir del sol fort del migdia). En l'ombra del color de la carrosseria seguirà sent majoritàriament verd, mentre que a ple sol s'enfosquirà i donar-li marró / vermell, color de la carrosseria. Pot cremar-se amb el sol si es mou de l'ombra / d'efecte hivernacle a ple sol amb massa rapidesa. La quantitat de llum solar que pot suportar sense cremar-depèn de la calor que es converteix en l'estiu a la localitat on se sembra. Comptarà amb més color si rep més llum. Durant el ressort pot ser capaç de prendre el sol ple fins que la calor arribi al final de la primavera. En una àrea que té sol de la tarda, pot ser capaç de prendre sol del matí completa, però requereix d'ombra de la tarda oa l'ombra llum de la tarda.

Un bell exemple d´una dona

Gràcies a Déu, tots u són .... els meus amics!!

 ALGÚ DE 99 ANYS I NO ENEMICS.TODOS HAURÍEM VIURE COM AQUESTA BONA SENYORA.


 GAIREBÉ A LA FI DEL SERVEI DOMINICAL EL SACERDOT i Pregunta:

-¿ QUANTS DE VOSTÈS HAN PERDONAT ALS SEUS ENEMICS ?

EL 80% ALÇAR LA MA.

 EL sacerdot li digué AMB LA PREGUNTA.

TOTS RESPONGUEREN AQUESTA VEGADA, EXCEPTE UNA PETITA velleta.

¿ SENYORA ... NO ESTÀ VOSTÈ DISPOSADA A PERDONAR ALS SEUS ENEMICS ? .

 JO NO TINC ENEMICS, respondre suaument.
SRA. AIXÒ ÉS MOLT ESTRANY, QUANTS ANYS VOSTÈ?
 99 va Respondre la velleta .

LA CONGREGACIÓ se VA ALÇAR I LA v´aplaudir.

SRA. POT PASSAR DE FRONT I dir-nos comarriba als 99 ANYS SENSE TENIR ENEMICS ?
LA DOLÇA SENYORA VA PASSAR AL CAPDAVANT, ES VA DIRIGIR A LA CONGREGACIÓ I VA DIR :

 PERQUÈ JA ES VAN MORIR TOTS AQUESTS HIJOPUTAS!.