EN SU IDIOMA

Veterinaris dolents o tos de la gossera

 Entenem que certs veterinaris afortunadament no tots, té una tendència de supervivència acusada, dit d'una altra manera, a fer factures per mantenir la consulta, pel que no dubta a fer diagnòstics precoços sense tenir més idea del que han llegit en un llibre.


Així que avui parlarem de la tos de la gossera, o tracheobronchitis que consisteix en una tos, adquirida comunament on hi ha una massificació de gossos, el que per a un humà seria el refredat i agafat en llocs massificats com un cinema on hi ha més riscos de contreure'l .


Aquesta tos severa, prolongada i persistent en el gos la poden causar els següents virus;

1.El adenovirus caní
2.virus del parainfluenza
3.bronchiseptica de Bordetella

Està clar que aquest tipus de veterinari / a, quan sent una tos és que ja el gos o cadell un d'aquests virus, complicats, malaltia greu, que ha de tractar amb antibiòtics amb un tractament llarg i prolongat, o el que és el mateix una factura llarga i prolongada.


Així que el nostre consell d'avui (a part d'anar a un veterinari "legal") és que la tos en el gos pot ser simplement:

 1.Una reacció de l'estrès sofert, simplement per deixar-lo en un altre lloc no habitual del seu
2.Exceso de pressió al coll a passejar
3.Sensacion d'entusiasme al gos arribar a un lloc nou o que li agradi amb excés
4.Ponerse nerviós per algun canvi de hàbit o situació
5.Algunos productes de neteja que continguin silicones o simplement àcid cloridico com el lleixiu.

Així que si és un cadell o no està acostumat, el simple fet d'olorar amb el seu pronunciat olfacte, que l'humà no ho fa olor però el gos si, pot un simple fregat d'un pipí amb lleixiu provocar aquesta tos.


preus i costos dels cadells de raça



 Ens pregunten perquè els gossets són tan cars? i que difrencia hi ha de tenir dos mesos a dos mesos i mig?

La diferència de 15 dies per a un gosset és molt gran doncs comprador amb un ésser humà equivaldria de tenir 1/8 anys a tenir 2.4 Anys a dir 15 dies li suposen en comparativa humana a 8 mesos de vida més.

referent als costos per què costa més un gos de 2,5 mesos que el de dues? i menjar d'alta qualitat més llet sense gluten ni lactosa (és més cara) vitamines com calci i ferro, una desparasitació més (cada 21 dies) una pipeta anti puces de bayer ... 2 revisions més de veterinari (cada dilluns)

per això pot haver una diferència de 75 euros aproximadament de més