EN SU IDIOMA

CIU : ambulatoris tancats i que et donin pel sac o pel ...



desenes de milers de persones sense assistència de la seguretat social, així de fàcil de net i poc sa, és a dir si t'agafa alguna cosa encara que hagis estat pagant la seguretat social, que això no compta per a res, els estrangers amb només en empadronar-se a pis pastera, on a Badalona s'han arribat a comptabilitzar una mitjana de 80 immigrants per pis. té els mateixos drets que ara és a dir dret de queixar-i si et poses dolent, que et bombin perquè hi ha crisi i cal estalviar.

No és el mateix si s'ha de fer es fa però estalviar en polítics corruptes no és prudent perquè tenen moltes despeses de manteniment és millor aquesta mesura, així de pas l'oncle es mor, ja no gasta més medicaments ni serveis i fi com deia el meu avi mort el gos morta la ràbia.

Com diu la nostra ministra de sanitat paupèrrima qui és paupèrrima? ambdós la ministra i la sanitat des que la porta la ministra de Zapatero!! .
diu: els catalans tenen ambaixades catalanes en gairebé tot el món amb sous de 84.000 euros a l'any per als ambaixadors. Després estan els altres empleats, les dietes, els desplaçaments, els lloguers, els cotxes i per descomptat els pressupostos per muntar el tingladillo. Cuant costa cada ambaixada? els sap algú? però és que la imatge és la imatge el de la sanitat això que té d'important Joer, si es mor quatre doncs mira quatre menys.

No hay comentarios:

Publicar un comentario